INTERVIEW SCHEDULE

Name

Jared Prochnow

Derek Biddle

Mayor and Council

Mayor and Council

Interview/Break/Other

9:00 – 9:30 am Preparation and discussion before interviews Mayor and Council 9:30 - 10:00 am **Interview #1 (30 minutes) Michael Handley** 10:00 - 10:10 am Discussion/Break (10 minutes) Mayor and Council 10:10 - 10:40 am **Interview #2 (30 minutes) Michael Day** 10:40 – 10:50 am Discussion/Break (10 minutes) Mayor and Council 10:50 am - 11:20 pm **Interview #3 (30 minutes) Aaron Hancey** 1-hour lunch break (lunch will be provided by staff) Mayor and Council 11:20 – 12:20 pm

(Applicants are listed in the chronological order in which they were received).

Final Discussion

Interview #4 (30 minutes)

Interview #5 (30 minutes)

Discussion/Break (10 minutes)

Any call backs for potential re-interviews

Time

12:20 - 12:50 pm

12:50 - 1:20 pm

1:20 - 1:50 pm

1:50 - 2:30 pm

After 2:30 pm