RETREAT AGENDA

Date: Wednesday, October 27, 2021 Time: 4:00 to 8:00 p.m. Location: Zoom Meeting Link - <u>https://zoom.us/j/93465837061</u>

Purpose: Establish an updated Parks and Recreation vision and mission statement. Review and discuss draft goals for the PROS Plan as informed by the community. Review and discuss a decision-making framework and process for making recommendations to staff on future policies and priorities.

AGENDA

1.	Welcome, Agenda Overview and Purpose (20 min) Steve Lorenz, Parks and Recreation Commission Chair Jeanne Lawson, JLA Public Involvement All	4:00-4:20 p.m.
2.	Affirm Mission Statement (20 min) Adrienne DeDona, JLA Public Involvement Jeanne Lawson, JLA Public Involvement All	4:20-4:40 p.m.
3.	Establish Vision Statement (65 min) Adrienne DeDona, JLA Public Involvement Jeanne Lawson, JLA Public Involvement All ** 5 min BREAK **	4:40-5:45 p.m.
4.	Review and Discuss PROS Plan Goals (30 min) Trang Lam, Parks and Recreation Director Steve Duh, Conservation Technix	5:45-6:15 p.m.
	**30 minute dinner BREAK **	
5.	Decision-Making as a Unit (65 min) Adrienne DeDona, JLA Public Involvement Jeanne Lawson, JLA Public Involvement All	6:45-7:50 p.m.
6.	Next Steps and Close (10 min) Adrienne DeDona, JLA Public Involvement Steve Lorenz, Parks and Recreation Commission Chair Jason Irving, Parks and Recreation Commission Vice Chair	7:50-8:00 p.m.